BE73 7331 0001 0060

LilianeHERMUS

Main profile

Liliane
Hermus
Werkgever in België: 
Artsen Zonder Vakantie
Functie: 
Vrijwilliger fondsenwerving

Ma petite-fille a récolté €7811 en marchant avec l'école Regina Pacis !

19-04-2012

de kinderen van Mosango Bien sûr, ma petite Astrid n’était pas la seule à marcher, c’est toute la cinquième qui a participé à la marche du Carême de son école primaire, Regina Pacis à Hove. L’enthousiasme était tel parmi les jeunes élèves pour chercher des sponsors et l’action de Médecins Sans Vacances a touché tellement de gens, que l’école a récolté une somme record pour notre organisation : 7811 euro.

Notre directeur Jan Goossens en est resté sans voix quand il a entendu la bonne nouvelle… Il espère que

Mijn kleindochter stapte met Regina Pacis € 7811 bij elkaar!

05-04-2012
Antwerpen

de kinderen van Mosango Natuurlijk was het niet alleen mijn kleindochter Astrid maar het ganse vijfde leerjaar die deelnam aan de vasten voettocht van haar lagere school Regina Pacis in Hove. Er was zoveel enthousiasme onder de scholieren om sponsors te zoeken, het verhaal van Artsen Zonder Vakantie sprak de mensen zo hard aan, dat de school een record bedrag ophaalde voor onze organisatie: 7811 euro.

Onze directeur Jan Goossens stond er een beetje met zijn mond vol tanden bij toen hij het goede nieuws hoorde

De gemeente Hove steunt AZV

17-03-2011
Antwerpen

Foto van bij het artikelAls kantoorvrijwilligster van Artsen Zonder Vakantie werk ik al jaren actief mee om AZV de kansen te geven zo veel mogelijk te doen voor Afrika.

Dit door in het departement fondsenwerving twee dagen in de week de handen uit de mouwen te steken. In mij gemeente heb ik geprobeerd om zo veel mogelijk reclame te maken voor onze organisatie en mét resultaat: niet alleen geeft de gemeente Hove jaarlijks een deel van haar subsidies aan onze organisatie, dit jaar werd ons werk